O NAMA

O NAMA

HARLEY-DAVIDSON® PREDSTAVLJA STIL ŽIVOTA I OBLIK JE DRUŽENJA. LJUDI KOJI TRAŽE ODMOR OD SVAKODNEVNOG STRESA I UŽURBANE SVAKODNEVNICE, HEDONISTI KOJI MAKSIMALNO UŽIVAJU U ŽIVOTU, ZNANJU PREPOZNATI VRIJEDNOSTI KOJE IM PRUŽAJU HARLEY-DAVIDSON® MOTORI.

Tvrtka Kongova garaža d.o.o. jedini je ovlašteni Harley-Davidson® uvoznik, distributer i serviser za Hrvatsku, s predstavništvima u Zagrebu i Splitu. U našem izložbenom salonu možete razgledati i kupiti Harley-Davidson® motocikle, originalnu dodatnu opremu, motociklističku i casual odjeću i obuću, te sitnice sa Harley-Davidson® logom. Također, na raspolaganju su vam motocikli iz našeg demo programa, koje možete besplatno isprobati.
U sklopu salona nudi se vrhunska usluga održavanja, servisiranja, dijagnostike i prerade motocikala, dok ljubazno osoblje savjetuje o svim novim trendovima i mogućnostima prilikom servisiranja i uređivanja motocikala. Servis je opremljen vrhunskim i specijalnim alatima za servisiranje Harley-Davidson® vozila i proizvoda, dok su zaposlenici educirani
od strane stručnjaka u Londonu. Dostupnost rezervnih dijelova bez obzira na godinu proizvodnje je odlična, a dijelove kojih nema u skladištu, mogu se naručiti s rokom isporuke od 7 -10 dana. Ukoliko kupac želi neki model koji nije raspoloživ u prodajnom salonu, može očekivati isporuku u roku od 7 do 10 dana.
Svi motocikli dolaze s 2 godine tvorničkog jamstva, uz mogućnost produljena jamstva do 5 godina.

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost . Koristeći naše stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Ne prihvaćam Prihvaćam samo neophodno Prihvaćam sve