H.O.G.®

Više od milijun članova diljem svijeta!

H.O.G.® Harley Owners Group® je najveća svjetska organizacija ljubitelja motocikala. No, to je puno više od samo motociklističke organizacije. To je milijun ljudi diljem svijeta ujedinjenih oko zajedničke strasti: pretvoriti san Harley-Davidson®-a u način života. Članstvo uključuje pristup pogodnostima i uslugama uključujući kvartalni časopis H.O.G.®®-a, članstvo u ogranku, Touring priručnik, događaje i okupljanja, usluge za pomoć na cesti Harley|Assist™, popuste na niz proizvoda i usluga i puno, puno više.

Svatko tko kupi motor, na poklon dobiva besplatno članstvo u H.O.G.® -u prvu godinu, te je u mogućnosti produžiti internacioanlo H.O.G.® članstvo: https://members.hog.com/ , koje je ujedno i preduvjet za učlanjivanje u nacionalne chaptere.

Pod okriljem H.O.G.®-a u Hrvatskoj djeluju udruge Dalmacija Chapter Croatia i Pleter Chapter Croatia, koje objedinjuju vlasnike tog kultnog motocikla i trenutno zajedno broje oko 130 članova. Zajedno se vozimo, družimo, organiziramo razna događanja i putovanja i uživamo!

Za sva pitanja vezana za članstvo, slobodno nas kontaktirajte na tel: 021 737330.

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost . Koristeći naše stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Ne prihvaćam Prihvaćam samo neophodno Prihvaćam sve