FXRG® vrhunska svojstva

FXRG® vrhunska svojstva

Kod Harley-Davidsona put do vrhunskih performansi nikada ne završava. Naša zaklada bazira se na razvoju inovacija, kako bi stvorili funkcionalnu opremu za vožnju. U našoj FXRG® liniji koristimo najbolje tehnologije i materijale koji se nude na tržištu. Svaka stvar u FXRG® kolekciji nudi apsolutno najbolje u pogledu u svestranosti, udobnosti i zaštite, jer to je ono što u krajnjem vožnja zahtjeva.

OD ČEGA SMO IZRAĐENI

Vodootporna koža – potpuna zaštita koja ne propušta vodu, s dodatkom Cocona® Technology™ membrane, čime je koža srednje težine u potpunosti izolirana od vanjskih utjecaja. Vodootporna tekstilna najlonska tkanina s Cocona® Natural Technology ™ membranom – lagana, otporna na vjetar, vodu i habanje.

b86e4593bd23bc290deb8ce9c994ea3b_3094fab0c6dbb6a9.png


VOZI UDOBNO

Cocona® Natural Technology™ membrana nalazi se između vanjske strane i mesh podstave. Ova tehnologija koristi prirodna vlakna iz ljuske kokosovih oraha i drugih prirodnih mikro poroznim čestica, čime pruža odličnu prozračnost, osiguravajući vjetro i vodo otpornost.

BEZ KOMPROMISA

Uvjeti vožnje mogu se promijeniti kada najmanje očekujete. Teško je biti spreman na sve, a da pri tome nemate opremu za svaku prigodu. Harley-Davidson® FXRG® ima sve što je potrebno protiv vjetra, padalina, topline i hladnoće. Uz premijerne tehnologije, kvalitetne materijale i proslavljenu stručnost u proizvodnji, pružamo vam svu potrebnu zaštitu.

MUŠKI

Naši FXRG® oprema za vožnju pruža neusporedivu svestranost, udobnost i trajnost. Srednje teška kožna jakna i tekstilna jakna idealni su za razne klimatske uvijete. Naša FXRG koža i Overpant tekstil, s patentnim zatvaračem za sve muške FXRG jakne, pruža punu zaštitu od glave do pete, dok vozite.

ŽENE

Naša Ženska FXRG® linija pruža više funkcionalnosti nego ikad, uz izražen ženstveni stil. Kožna jakna nanovo je prilagođena, uz ugrađene nove tehnologije i materijale, vrlo je udobna, ženstvene forme.

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost . Koristeći naše stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Ne prihvaćam Prihvaćam samo neophodno Prihvaćam sve