Najnovije vijesti

OBAVIJEST

Dragi naši Harlisti, poštovani kupci,

Obavještavamo Vas da promjenom strategije Harley-Davidsona i uslijed COVID krize koja nas je sve zatekla, Harley-Davidson® Company promijenila je strategiju i fokus poslovanja, te su odlučili osigurati isporuku motocikala samo većim tržištima. Time je obustavljena isporuka Harley-Davidson® motocikala brojnim zemljama, među kojima je nažalost i naša regija te smo stoga prisiljeni zatvoriti prodajni centar na lokaciji u Splitu. Usluga servisa i dalje će biti dostupna svima na postojećoj lokaciji – Poljička cesta 26, gdje ćemo pružati usluge kao i do sada, tj. i dalje je dostupna nabava rezervnih dijelova i opreme za motocikle. Također, na istom mjestu dostupne su i majice sa backprintom Harley-Davidson® Split. Za ostali dio asortimana (odjeća, obuća, oprema) i dalje Vam stojimo na raspolaganju u prodajnom centru u Zagrebu, gdje slobodno možete kontaktirati naše djelatnike prodaje vezano da dostavu robe i sva ostala pitanja (tel. 01 5634 922 / prodaja@harley-davidson-zagreb.hr).

Od srca Vam zahvaljujemo na povjerenju i druženju proteklih godinu. Zajedno smo podigli Harley-Davidson® brand na jedan veći nivo, i hvala Vam na tome!

Za sve informacije, naši djelatni Harley-Davidson Split servisnog centra stoje Vam i dalje na raspolaganju na tel.021 737 330 ili prodaja@harley-davidson-split.hr

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost . Koristeći naše stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Ne prihvaćam Prihvaćam samo neophodno Prihvaćam sve