Osnovna oprema za vožnju

Osnovna oprema za vožnju

Bez obzira kakvo je putovanje, kod nas možete naći opremu s kojom ćete lakše putovati. Dizajnirane prema Vašim potrebama, naše kolekcije su krojene za sigurnost, udobnost i pouzdanost. Od klasičnih kožnih jakni, naočala i rukavica, našom opremom možete prilagoditi vaš stil.

KACIGE

Kacige su najvažniji dio zaštitne opreme. Prema statistikama, ispravno namještene kacige značajno smanjuju mogućnost fatalne ozljede glave, stoga je nužno da nabavite neku koja Vam najbolje pristaje.

Zašto nas ne biste posjetili, a mi ćemo provjeriti da li Vam kaciga odgovara i da nije prestara ili oštećena.

KOŽNA ODJEĆA

Naša kožna odjeća je dizajnirana da vam pruži točno ono što želite, na cesti i van nje, te obuhvaća i moderne i klasične stilove.

Proizašla iz duge tradicije kvalitete i performansi, naša kožna odjeća je otporna na sve vremenske prilike. Ova koža visoke kvalitete je potpuno obojena tako da i ako je ogrebete, i dalje će izgledati odlično.

Posjetite nas kako bi saznali više.

POSEBNA SPORTSKA OPREMA

Važno je da izgledate dobro i kad niste na motoru, te da se osjećate dobro dok vozite, tako da smo napravili široki asortiman posebne sportske opreme koja može djelovati kao savršen donji sloj odjeće dok se vozite.

Korištenjem najnovijih tehnologija, naše tkanine održavaju optimalnu temperaturu tijela, pomažu vam da se rashladite, te ostanete suhi i svježi cijeli dan.

ZAŠTITNA OPREMA

Bez obzira kakvo je vrijeme, ovo je obavezna oprema za sigurnu vožnju. Bilo da želite udobnost kad vremenske prilike ne idu u Vašu korist ili kada želite da Vas drugi vozači uoče, naša oprema za vožnju uključuje najnoviju tehnologiju koja Vam je potrebna za zaštitu.

Od naše grijane odjeće i odjeće za rashlađivanje, pa do vodootporne odjeće sa dodatnim elementima visoke uočljivosti, osigurat ćemo Vam da možete nastaviti voziti u bilo kojim uvjetima.

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost . Koristeći naše stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Ne prihvaćam Prihvaćam samo neophodno Prihvaćam sve